Ny i borettslaget, kom i gang på 1 – 2 – 3

I Dokken borettslag bor det unge og eldre voksne, barn, ungdommer, vi hilser på hverandre og viser respekt. Utfyllende informasjon er å finne på nettsidene våre, her er en kort og lett innføring.
Husreglene er slått opp i oppgangene og på nett. Vi praktiserer ro kl 23. Skulle det ved noen sjeldne anledninger være slik at noe skal feires, gir man beskjed til naboer i oppgangen og i oppgangen ved siden av i god tid. Husk at det er mye lyd i oppgangene og inn til leilighetene, besøk spesielt fra fest kan vekke flere enn du tror. Oppussing er også fint å bli orientert om. Det kan også legges ut som en melding i borettslagets gruppe på FB.

Meld deg på nyhetsbrevet
som blir sendt ut fra styret; styret@dokkenbl.no.

Bli medlem av FB-gruppen
“Vi i Dokken borettslag” om du søker hjelp til enkle oppgaver eller selv vil dele noe som kan være greit for flere å vite. Denne gruppen er for og av beboere, ikke organisert av styret. 

Tilgang til fellesrom
: treningsrom, vaskerom og sykkelbod åpnes med samme chip som til inngangsdøren. Tilgang til fellesrom/møterom får du ved innvilget søknad til styret.

Hvordan komme i gang på vaskerommet?

Du trenger vaskekort, det får du av vaktmesteren. Legg en lapp i postkassen til vaktmesteren (i kjellergangen) med navn og husnummer. Da får du vaskekort i postkassen din. Dette kan fylles på med verdi, også hos vaktmesteren. I vaskerommet skriver du på listen for tidsrommet du vil vaske/tørke. Legg klær i og gjør alt klart før du setter maskinen i gang. Det gjør du slik: Sett kortet i den blå boksen på veggen (samme side som maskinen er). Velg hvilken maskin du vil koble til, og deretter ett trykk for å trekke penger fra kortet. Til sammen to trykk. Da er det bare å trykke start på maskinen. Ta med eget vaskepulver.

Dugnad
Det gjennomføres en til to dugnader i året. Om du er leietaker eller eier oppfordres til å bli med, det er et enkelt sted å slå av en prat med naboer og et stort bidrag til å holde det trivelig rundt oss.
Ønsker du å gi innspill til styret eller selv ta initiativ til noe? Send gjerne en henvendelse til styret på e-post; styret@dokkenbl.no

Returpunkt
Bossug og avfallshåndtering. Husk å sortere avfallet riktig, se BIRs guide.
Hver andel har to kast i restavfall pr uke. Papp/papir og plast kan kastes ubegrenset.
Glass og metall har returpunkt (kamuflert som bossnett) i Jekteviksbakken ved Sammens boliger, og på Møhlenpris i Welhavensgate.
Stor papp kan legges i egnet returpunkt i Welhavensgate (ved Nygårdsparken).

Generelt ønsker vi at det skal være trivelig å bo her for alle.